Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@09:10:06 GMT

از «اف‌ ای تی اف» داستان دیو و دلبر نسازیم

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۰۱۵۷۹۰

از «اف‌ ای تی اف» داستان دیو و دلبر نسازیم

خبرگزاری میزان- نباید نپیوستن ایران به «اف‌ ای تی اف» را دیو جلوه داد و پیوستن به آن را دلبر دانست، چرا که ماهیت اصلی «اف‌ ای تی اف» پلید است و هیچ دلبری در وجود آن نیست. تاریخ انتشار: 04:00 - 05 اسفند 1398 - کد خبر: ۵۹۹۴۴۳

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ برخی تلاش می‌کنند با سیاسه نمایی از این که اگر به نهاد مالی «اف‌ ای تی اف» نپیوندیم اوضاع اقتصادی وخیم و شرایط از آن چه هست بدتر خواهد شد، یک فضای وحشت در افکار عمومی شکل دهند که با واقعیت بسیار فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصرار آمریکا و اروپا برای پیوستن ایران به «اف‌ ای‌ تی‌ اف» خود شک برانگیز است، همانگونه که اصرار بر مذاکره برای دستیابی به توافق هسته‌ای شک برانگیز بود و این شک زمانی به یقین رسید که پس از توافق هسته‌ای نه آمریکا و نه اروپا به هیچ یک از تعهدات خود عمل نکردند.

روشن بود که آمریکا و اروپا هیچگاه خواهان اتفاق مثبتی برای جمهوری اسلامی ایران نبوده و نخواهند بود.

اکنون جمهوری اسلامی ایران با وجود توافق هسته ای، همچنان در تحریم‌های اقتصادی قرار دارد و به واسطه خروج آمریکا از برجام و بدعهدی اروپا، تحریم‌های بانکی هنوز اعمال می شود.

هدف آمریکا از تحریم‌های اقتصادی فشار بیشتر بر ایران است، به اعتقاد رژیم آمریکا اگر چنین اتفاقی بیفتد، شرایط اقتصادی تحت تأثیر می‌گذارد.

اما یک نظریه وجود دارد و این نظریه حتی از سوی کارشناسان اقتصادی آمریکا نیز مطرح شده که نباید اجازه داد وابستگی ایران به نفت کاملا از بین برود چرا که در این صورت جمهوری اسلامی ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه خواهد کرد و اکنون نیز در همین مسیر حرکت می‌کند.

اگر می‌بینیم پس از گذشت ۴۱ سال از تحریم‌های آمریکا علیه ایران، تأثیر تحریم‌ های اقتصادی روز به روز کمتر شده و در شدیدترین تحریم‌ها نیز اثر قابل توجهی بر کشور نمی‌گذارد، به خاطر مقاومت فعال ایران مقابل تحریم‌ها است.

اکنون نیز جمهوری اسلامی ایران تحریم است، تحریم‌هایی که قرار بود و باید لغو می‌شد، با وجود تحریم‌ های اقتصادی و بانکی که آمریکا اعمال کرده، پیوستن به «اف‌ ای تی اف» خود تحریمی است و هیچ گشایشی هم ایجاد نخواهد کرد.

 

بیشتر بخوانید:

چرا «اف‌ ای تی اف» آمریکا را در لیست سیاه خود قرار نمی‌ دهد؟ اف‌ای‌تی‌اف تعلیق اقدامات تقابلی علیه ایران را تا فوریه ۲۰۱۹ تمدید کرد

 

حتی مقامات و مسئولین دولتی نیز بر این موضوع صحه گذاشته اند که اگر ایران به «اف‌ای تی اف» بپیوندد اتفاق مثبت نمی‌افتد یا گشایشی صورت نمی‌گیرد و برای این که پیوستن به این نهاد آیا زیانی برای کشور خواهد داشت یا نه نیز تضمینی نمی‌دهند؛ تنها نکته‌ای که به آن اصرار دارند توجیه پیوستن به «اف‌ ای تی اف» را جلوگیری از عواقب بعدی آن می‌دانند.

چنین استدلالی زمانی می‌تواند قابل قبول باشد که شرایط عادی باشد، به این معنا که تحریمی در کار نباشد و بانک‌ها بین المللی و دیگر کشور‌ها مراودات عادی بانکی با ایران داشته باشند.

ضمن آن که پیوستن ایران به «اف‌ ای تی اف» باعث اعمال تحریم‌هایی علیه برخی مقامات، نهاد‌ها و سازمان‌های قانونی ایران می‌شود.

برای همین است که نباید از این ماجرا داستان «دیو و دلبر» ساخت چرا که پیوستن یا نپیوستن ایران به «اف‌ ای تی اف» اگر تفاوتی با هم نداشته باشد، در خوشبینانه‌ ترین حالت، هیچ کدام از این گزینه ها، سودی برای جمهوری اسلامی ایران نخواهد داشت، اما پیوستن به «اف‌ ای تی اف» بدون زیان نیز نخواهد بود چرا که همه اطلاعات مالی و بانکی ایران در اختیار این نهاد قرار می‌گیرد و آنگاه می‌داند که چگونه راه‌ های دور زدن تحریم‌های اقتصادی عیله ایران با بگیرد.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اف ای تی اف ایران اف ای تی اف جمهوری اسلامی ایران پیوستن ایران تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۱۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای قانون «مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی ایالات متحده آمریکا در منطقه»، به ویژه به استناد مواد ۴ و ۵ قانون فوق الذکر، اشخاص و نهادهای آمریکایی زیر را به دلیل حمایت و تامین مالی رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات تروریستی و ترویج و حمایت از تروریسیم و نقض فاحش حقوق بشری در جنگ علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه، تحت تحریم قرار می دهد:

اشخاص حقوقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. شرکت تسلیحاتی لاکهید مارتین (The Lockheed Martin Corporation) به دلیل تهیه و تامین تجهیزات نظامی برای رژیم اسرائیل در طول جنگ غزه؛

۲. شرکت جنرال داینامیک (General Dynamics Corporation) به دلیل تهیه گلوله های ۱۵۵ میلی متری برای رژیم اسرائیل در جنگ علیه غزه؛

۳. شرکت اسکایدیو (Skydio) به دلیل ارسال پهپاد به رژیم اسرائیل در جنگ غزه؛

۴. شرکت شورون (Chevron Corporation) به دلیل همکاری با اسرائیل در استخراج چاه های گاز واقع در شرق مدیترانه و بهره برداری رژیم اسرائیل از منابع مالی حاصل از آن در حمله به غزه؛

۵. شرکت اطلاعاتی خارون (Kharon Company) به دلیل نقش آن در تحریم وزارت خزانه داری آمریکا علیه حماس، کوشش جهت قطع دسترسی حماس و جهاد اسلامی به شبکه انتقال ارز کریپتو به بهانه پولشویی؛

اشخاص حقیقی زیر به دلیل حمایت و همدستی با رژیم صهیونیستی در ارتکاب اقدامات شنیع علیه مردم فلسطین به ویژه مردم نوار غزه تحت تحریم قرار می گیرند:

۱. جیسون گرینبلات (Jason Greenblatt): مشاور ارشد دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا به دلیل حمایت از نابودی حماس و اولویت دادن حذف این گروه به هر گونه اقدام اصلاحی در فلسطین؛

۲. مایکل روبین (Michael Rubin): از اندیشکده امریکن اینترپرایز به دلیل حمایت از تداوم حمله به حماس تا نابودی کامل این گروه و حذف آن در نوار غزه؛

۳. جیسون برادسکی :(Jason Brodsky) مدیر اجرایی گروه اتحاد علیه ایران هسته ای به دلیل طرح ایده های ضد فلسطینی و انتشار گزارش غیر واقعی در مورد جمهوری اسلامی ایران در عملیات طوفان الاقصی؛

۴. کلیفورد می (Clifford D. May): رئیس بنیاد دفاع از دموکراسی به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۵. ژنرال برایان فنتون (Bryan P. Fenton): فرمانده نیروهای عملیات ویژه ارتش آمریکا به دلیل کمک اطلاعاتی و امنیتی به رژیم صهیونیستی اسراییل؛

۶. براد کوپر(Brad Cooper) : فرمانده ناوگان پنجم نیروی دریایی آمریکا به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

۷. گرگ هایز (Gregory J. Hayes) :مدیرعامل شرکت تسلیحاتی RTX به دلیل حمایت از اقدامات ضد حقوق بشری در جنگ غزه؛

جمهوری اسلامی ایران در راستای تعهدات بین المللی خود در حوزه حقوق بشر و نیز در مبارزه با تروریسم و تامین مالی تروریسم، به ویژه مبارزه با تروریسم دولتی ایالات متحده آمریکا ، تحریم های یادشده را علیه اشخاص و نهادهای فوق اعمال می نماید.

کلیه نهادهای جمهوری اسلامی ایران طبق مصوبات مراجع مربوطه، اقدامات لازم را جهت اجرای این تحریم ها معمول خواهند داشت.

کد خبر 848875 برچسب‌ها ایران و اسرائیل ایران و آمریکا خبر ویژه تحریم فلسطین

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • کارگران در خنثی‌سازی تحریم‌ها مشارکت داشته‌اند